Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 24 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 9 d’abril CF AMPOSTA B 4 - CD BENISSANET 2

8/4/2022

Segona victòria del CF Amposta B, contra un altre rival directe sumant 3 punts d’or. El Benissanet s’ha avançat al marcador al minut 8, tota i la bona sortida del CF Amposta B que ha reaccionat i ha remontat el partit. Aleix Vizcarro al minut 31 ha empatat el partit i Didac ha fet el segon gol al 38 arribant el descans. Versiano al minut 61 i Erik al 78 han sentenciat el partit tot i el segon gol del Benissanet al minut 87. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per aquesta gran victòria.

Club Futbol Amposta : AMPOSTA B : Jornada 24 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 9 d’abril  CF AMPOSTA B 4 - CD BENISSANET  2

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta