Jornada 9 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 27 de novembre CF AMPOSTA 6 - CD TORTOSA B 1

27/11/2022

Gran victòria del CF Amposta contra el filial del Tortosa. Inici espectacular del CF Amposta que ha sentenciat el partit en 10 minuts. El primer gol de Becerra al minut 5, Ferreres al 9 i torna Becerra al 11. El Tortosa B ha fet el seu gol al 25 però Ferreres ha fet el 4 al minut 37 i descans. Segona part de tràmit i proves i dos gols més de Marc López al 61 i Aleix Vizcarro al 85 completant la golejada. L’equip va a més i volem felicitar al jugadors i cos tècnic i a continuar la progessió.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 9 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 27 de novembre CF AMPOSTA 6 - CD TORTOSA B  1