Jornada 12 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 7 de gener CF SANTA BÀRBARA 1 - CF AMPOSTA 1

7/1/2023

Empat al camp del Santa Bàrbara que trenca la ratxa de victòries del CF Amposta. Primera part grisa i dolenta del CF Amposta que no s’ha adaptat al terreny de joc i l’equip local s’ha avançat al marcador al minut 32.  Amb el resultat de 1 a 0 ha arribat el descans. A la segona part l’equip ha reaccionat i Joni ha empatat al minut 57 i a part d’aquí domini total del CF Amposta buscant la victòria que no ha arribat. Al descompte una aturada magistral de Manel ha evitat fins i tot la derrota.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 12 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 7 de gener  CF SANTA BÀRBARA  1 - CF AMPOSTA  1