Jornada 14 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 21 de gener UE RAPITENCA B 2 - CF AMPOSTA 3

21/1/2023

Gran victòria, i molt important, de l’Amposta. Sortida fulgurant de l’equip amb gol de Ferreres al minut 5. Però poc a poc l’equip local ha anat dominant el partit i un greu error defensiu ha propiciat l’empat al minut 43. Amb 1 a 1 descans. A la segona part l’equip ha anat a buscar la victòria i Ferreres al 64 fa el segon gol. Quan pareixia que el marcador no canviaria l’equip local ha empatat al 83. Amb gairebé el partit sentenciat ha aparegut el cap de Felipe per guanyar el partit al descompte. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 14 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 21 de gener UE RAPITENCA B 2 - CF AMPOSTA  3