Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 19 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 5 de març CF AMPOSTA 3 - CF MASDENVERGE 0

5/3/2023

Victòria del l’Amposta en un partit difícil contra un rival que ha pressionat molt i no ha ficat les coses fàcils. Gran sortida del Masdenverge pressionant pel tot el camp. Tot i així Felipe fa el primer gol al minut 24, agafant el rebuig parat pel porter d’un penal tirat per ell mateix. Només 2 minuts més tard Nico fa el segon el gol i arriba el descans. A la segona part Marc López al minut 53 sentencia el partit i estableix el 3 a 0 definitiu. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 19 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 5 de març  CF AMPOSTA 3 - CF MASDENVERGE 0
[img4]

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta