Jornada 25 TERCERA CATALANA GRUP 1 Diumenge 23 d’abril CF AMPOSTA 6 - FC GODALL 1

23/4/2023

Nova victòria i molt important del CF Amposta. Inici del partit del CF Amposta dubitatiu i amb poca intensitat. Fruit d’això un greu error defensiu provoca el gol del Godall al minut 17. Poc a poc l’equip ha entrat al partit, ha posat una marxa més i Marc al minut 39, Ferreres al 44 i Nico al 45 han donat la volta al marcador i ha arribat el descans amb 3 gols a 1. A la segona part Quim al 49 i 2 gols més de Marc al 78 i 86 han sentenciat la golejada. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Proper dissabte a Flix.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 25 TERCERA CATALANA GRUP 1 Diumenge 23 d’abril CF AMPOSTA 6 - FC GODALL 1