Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 26 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 29 d’abril JD FLIX 3 - CF AMPOSTA 9

29/4/2023

Victòria molt contundent i històrica del CF Amposta per 3 gols a 9 al camp del Flix. Aviat ha arribat el primer gol de Ferreres al minut 11. Només 10 minuts després ha empatat el Flix de penal. Un minut després Ferreres 1 a 2 i Marc el 1 a 3 al minut 25. Amb aquest resultat de 1 a 3 ha arribat el descans. Marc ha fet el 2 a 4 al 56, el Flix el 2 a 4 al 65 i Quim(67’), Nico(74’), Marc(77’), Becerra(84’), Nico(87’), el Flix ha fet el 3r.al 85, han completat la golejada. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 26 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 29 d’abril  JD FLIX 3 - CF AMPOSTA 9

[img4]

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta