Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 29 TERCERA CATALANA GRUP 18. Dissabte 11 de maig CF AMPOSTA 0 - CF MASDENVERGE 1

11/5/2024

Segona derrota consecutiva i primera a casa del CF Amposta contra el Masdenverge. Partit molt fluix de l’equip que tot i tenir la pilota i la possessió la falta d’ambició ha fet que no es generesen ocasions de gol. Al descans s’ha arribat amb el marcador inicial. Segona part amb molts de canvis però amb la mateix tònica de partit. Al minut 80 penal a favor del CF Amposta que para el porter visitant. A la jugada següent al minut 83 ha arribat el gol i la victòria del Masdenverge a qui felicitem.

Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Jornada 29 TERCERA CATALANA GRUP 18. Dissabte 11 de maig CF AMPOSTA 0 - CF MASDENVERGE  1

[img4]

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta